Végre elszántam magam a mellnagyobbításra

Tudom, mindenki a mellműtétes sztorira kíváncsi igazából, de előbb szeretnék beszélni kicsit a magyarsághoz, magyar kultúrához és hagyományokhoz való viszonyomról.

Rám abszolút igaz, hogy nagyon nyitott vagyok a világ és a különböző kultúrák felé. Az ember egyéni fejlődéséhez szerintem nagyon sokat tud hozzátenni, ha nem csak a saját buborékában képes létezni és gondolkodni. Persze belátom, hogy sokaknak nincs lehetőségük utazni, és én is jellemzően inkább Európán belül ruccanok ki valahová – a nagyobb, távolibb tájakra való utazás egyelőre egy szép álom számomra. Ugyanakkor imádom a magyar nyelvet, a magyar népszokásokat és imádom hazánk kiemelkedő költőinek és íróinak műveit felfedezni, újra és újra. Alapvetően számos érték van, amit szeretnék megőrizni és átadni majd a gyerekeimnek is egy szép napon, ugyanakkor sok dolog bosszant egyúttal. Sokszor azt érzem, hogy rányomja az életemre a bélyegét az, hogy jó pár dologban el vagyunk maradva hozzáállás tekintetében a nyugat-európai országokhoz képest. Hazánkban jellemzőnek látom, főleg az 50+-os generációnál, hogy a patriarchális viszony nagyon erősen tartja magát, ami elsőre nem is gondolnánk, hogy hányféleképpen hat ki a nők és a “női viselkedés” megítélésére. Noha számos hagyományosan nőkhöz társított értéket, viselkedésformával teljesen természetesen tudok azonosulni (szeretek főzni, másokról gondoskodni), nem gondolom, hogy megvetendő az, ha egy nő másképp gondolkodik. Sőt, nálunk a párom is ugyanúgy főz és részt vesz a házimunkában is, de azt hiszem, ez a mi korosztályunknál már inkább természetes, mint furcsa. De menjünk kicsit távolabb: nem csak a párkapcsolatoknál, házasságokban, gyermeknevelési kérdéseknél érzem ezt az egészet: itthon például szerintem összességében a plasztika sem egy elfogadott dolog, és egyből a “műnőséghez” társítják. Pedig én tök boldog vagyok, hogy végre találtam egy olyan orvost és rendelőt Dr. Kelemen Ottó és a Kelemed Plasztika személyében, akikre bátran bízom rá magamat a mellműtétemmel kapcsolatban. Egyrészt szerintem mindenki azt csinál a testével, amit akar, másrészt én csak a testalkatomhoz illő melleket szeretnék végre! Rengeteg dilemmával járhat egy ilyen műtét tervezése, egyfelől az anyagiak miatt, másrészt sok utánajárás és konzultáció után lehet csak biztos az ember a dolgában. Épp ezért örültem nagyon, amikor egy nagyon profi honlappal találkoztam a Kelemed Plasztika esetében, ahol már online is rengeteg hasznos tájékoztatást kaptam, és magáról a Főorvos Úrról sem csak egy kép fogadott, hanem hosszabb bemutatkozás és egy néhány perces videó is. Dr. Kelemen Ottó Phd plasztikai sebész már lassan 39 éves orvosi pályafutásra tekinthet vissza, ebből a plasztikai sebészet több mint 25 évet ölel fel. PhD címét 2008-ban szerezte, jelenleg Pécsett és Budapesten is rendel.

Noha általában plasztikai műtétnél a legfontosabb a végső eredménnyel való megelégedettség, azért lássuk be, hogy az árképzés sem utolsó szempont. A Kelemed Plasztika oldalán az ennek dedikált menüpont alatta a komplett árlista megtalálható, ezen felül szolgáltatáscsomag ajánlatok is elérhetőek, így egy akciós ár is elérhető. A Doktor Úr elsősorban arcplasztikával, alakformálással, intimplasztikával és mellplasztikával foglalkozik, illetve a rendelőben elérhetőek a különféle arcfiatalító kezelések is. Az utóbbi csoportba beletartozik például a botox, a hámlasztó kezelés, a szálas arckontúrozás. Ezek mind kevésbé radikális beavatkozások, mint a plasztikai sebészet, viszont az eredmények magukért beszélnek: nagyon hatékonyak, ha bőrfiatalításról, feszesítésről, az egységes, egészséges bőrkép helyreállításáról van szó.

De mi is az én történetem a Kelemed Plasztikával? Egy kedves ismerősöm ajánlotta őket, miszerint ő is ott csináltatta a melleit, a műtét komplikációmentes volt és a felépülés alatt is minden rendben zajlott. A szakmai teamet nagyon készségesnek, precíznek és profinak írta le, ami mind-mind hozzájárult ahhoz, hogy a lehető legnyugodtabban álljon az egész procedúrához. Természetesen ehhez az egyik legfontosabb a Doktor Úr szakértelme és szakmai tapasztalata volt, amire szintén nem lehetett panasz, ezeket hallva pedig én is nagyon felbátorodtam, hiszen a személyes hallomásból szerzett infók is sokat tudnak számítani ilyen esetben. Nyilván én is mindenkit arra biztatok, hogy a lehető legalaposabban járjon utána ő maga, ha plasztikai sebészről van szó, illetve hallgasson arra, mit mond a belső hang – jó kezekben van-e, biztonságban érzi-e magát az adott szakembernél, satöbbi. Azért érdemes a honlapot is megnézni, én nagyon meg voltam elégedve ilyen téren is a Kelemeddel, mert így már úgy tudtam őket felkeresni, hogy nem tapogatóztam a sötétben, sőt az ár- és a csomagajánlatokkal is teljesen tisztában voltam, ahogyan már fentebb említettem. A mellnagyobbítással kapcsolatban számtalan tudnivaló van feltüntetve a weboldalon – létezik saját zsírfeltöltéssel, illetve implantátummal történő mellnagyobbítás, hibrid, valamint mellfellvarrás is történhet vele egyidejűleg. Ezeket természetesen később részletesen is átbeszéli a páciens a Doktor Úrral, de nem árt előre szétnézni, mik a lehetőségek, hogy már legyen egy elképzelésünk róla, mi melyiket preferálnánk jobban, aztán kiderül, mire alkalmas a testünk, zsírmennyiségünk.

Én egyelőre csak az elején vagyok a mellnagyobbítás sztorinak, de már most nagyon lelkes vagyok. Az egésszel csak annyi dolgom volt, hogy miután áttanulmányoztam a honlapot, kitöltöttem a szintén ott található konzultációs kérdőívet, amiben leírtam, hogy alapvetően miben gondolkodom, majd lefoglaltam egy időpontot a Doktor Úrhoz. Úgy érzem, jó úton haladok efelé, hogy elérjem azt, ami már régóta az álmom – emellett biztos vagyok benne, hogy a Kelemed Plasztika jó választás!