Úszópelenka és a magyar kultúra… a meglepő kapcsolat a kettő között

Magyar szakon végeztem az egyetemen. Sokan utálták középsuliban a magyar órákat és több ember inkább külföld felé érdeklődött. Velem ez sosem volt így. Engem mindig érdekeltek a hagyományaink. Most is úgy gondolom, hogy ha teljesen meg akarjuk érteni magunkat, ahhoz a kultúránk ismerete is szükséges. Nem tudod magadat elválasztani teljesen attól, hogy milyen környezetben nőttél fel. Erre akkor jöttem rá, mikor először jártam külföldön.

Most is azon vagyok, hogy minél inkább terjesszem a magyar kultúra sokszínűségét, a legkülönbözőbb csoportok számára. A budapesti fürdők például kifejezetten jók turisták számára, akik meg akarnak ismerkedni kis országunk különlegességeivel. Miközben anyagot gyűjtöttem az egyik fürdőben a cikkem számára, egyszer csak megláttam egy babaúsztatós tanfolyamot. Pelenka volt rajtuk, de nem láttam még hasonlót.

Elkezdtem utánanézni interneten és a Lord Shop nevű oldal jött fel elsőnek. Nagyon megörültem, hogy elsőként az úszópelenka kategóriát láttam felugrani. Így már tudtam, hogy mi volt az, amit a fürdőben láttam. Nem is hittem volna, hogy létezik hasonló. Ezzel új dimenziókat tudnék kinyitni a 6 hónapos kisfiam előtt. Elképesztően jót tenne az apa fia kapcsolatunknak az, hogyha együtt tudnánk úszni. Ehhez pedig nem kell más, mint egy úszópelenka.

Mivel azonban nem ismertem a terméket, attól féltem, hogy el fogok veszni az ajánlatok között. Szerencsére ezt megakadályozta a Lord Shop kiváló felépítése. Voltak itt árak, márkák, minden szép sorrendben. Le tudtam csekkolni azt, hogy mi mennyibe került. Ehhez nem kellett rákattintanom minden úszópelenka képére egyenként. Találkoztam már több olyan webshoppal, ahol hosszú időn át kellett keresnem a számomra releváns információkat. Általában ezzel el tudták érni nálam azt, hogy örömmel kilépjek az oldalról és inkább elmenjek boltba.

Hiszen egy webshop lényege, hogy áttekinthetőbb és kényelmesebb legyen, mint boltban megszerezni a cuccainkat. A Lord Shop pedig tisztában van ezzel és erre építi az egész designt. Nincsenek összezavaró, felugró ablakok. A menüpontok egyértelműek és minden számunkra szükséges adat a szem előtt van. Vegyük példának az úszópelenka készletet. Mindegyiknél láthatjuk a termék képét, ami a legfontosabb, hiszen ebből látjuk, hogy pontosan miként néz ki a termék.

Alatta található az ár, ami rögtön észrevehető. Ha valami le van árazva, attól sem kell összezavarodni, egyértelműen jelzik, hogy melyik az új ár. Nem kell attól félnünk, hogy egy korábbi akciót látunk, mint mikor a boltok polcain keresgélünk. Attól sem kell tartanunk, hogy valaki összekeverte az úszópelenkáinkat és rossz árat lehet találni alatta. Minden pontosan van kiírva és idáig nem volt semmi problémám ezzel.

Miután beleraktuk az általunk keresett úszópelenkákat a „kosárba”, elkezdődhet a fizetés folyamata. Nem kell aggódni azoknak, akik nem igazán értenek a számítógéphez. A fizetés nagyon egyszerű és az oldal végig „fogja a kezünket”. Nem lehet hibázni. Ki kell töltenünk a kért adatainkat és a fizetési módot kell csak kiválasztani.

Itt azt is láthatjuk, hogy ezer forint a kiszállítás. Érdemes úgy tervezni a vásárlást, hogy több hónapra előre betárazunk pelusokból, így észre sem fogjuk venni a kiszállítási díjat. Hidd el, ez egy valóban csekély pénz, ilyen minőségi és gyors szolgáltatásért. Higgyetek a feliratnak, pár napon belül tényleg megérkezik az általunk rendelt termék. Én nagyon meg voltam elégedve a Lord Shop szolgáltatásával. A kisbabám új úszópelenkájával egy teljesen új világ nyílt meg előtte. Mindig mosolyog és ezt a Lord Shopnak köszönhetjük.