Színházi segítség

Az elmúlt hónapban, amikor színházba mentünk a párommal, nagy dilemmában voltam. Nem azért, mert nem tudtam melyik darabot nézzük meg, hanem azt nem tudtam, kit bízhatnék meg a weboldalam elkészítésével. Keresgéltem ugyan az interneten, de egyik találatot sem találtam elég jónak. Egyiknél sem éreztem azt, hogy őket szívesen megbíznám és nem csak kidobott pénz lenne.

Ekkor az előadás közben a szünetben összefutottunk a párom egyik régi barátjával. Beszélgetésbe elegyedtünk, és megemlítettem neki ezt a problémámat is. Ő is nemrég ugyanebben a cipőben járt, amiben most én, így tudott ajánlani egy remek csapatot. A Keresőben Elsőt ajánlotta. Nagyon megörültem ennek az ajánlásnak és bíztam benne, hogy nekem is tudnak majd segíteni.

Másnap rájuk is kerestem. Az oldaluk nagyon összeszedett és részletes. Szinte minden hasznos információt meg lehet találni, amire csak kíváncsi lehet az ember. Ha te is utánuk néznél, így megtalálod őket: Keresőben Első hu.

Nagyon szimpatikus volt és nagyon tetszett, hogy a legjobbat szeretnék nyújtani az ügyfeleiknek. A keresőben az első helyre kerülhetsz, a weboldalra látogatóból ügyfeleket csinálnak és személyre szabott weboldalt készítenek, nem pedig egy újabb sablont.

És hogy hogyan tudnak egyedi weboldalt készíteni? Felmérik azt, hogy az ügyfélnek milyen igénye van. Erre már az oldalon is lehet találni tíz kérdést, ami ebben segíti őket. Ilyen kérdések ezek: mi a weboldal célja, ki a célközönség, milyen érzéseket szeretnél az oldalra látogatóból kiváltani, milyen legyen az oldal felépítése, milyen színvilágban gondolkozol, milyen terjedelmű legyen és ezekhez hasonló kérdések. Mint látható, ezek valóban azt szolgálják, hogy egy olyan weboldalt tudjanak létrehozni, amilyet te szeretnél, és ami a célközönségedet is meg tudja szólítani.

Azt, hogy a keresőben az elsők között tudj megjelenni, keresőoptimalizálással oldják meg. Pontosan tudják azt, hogy mivel lehet ezt elérni, így csak rájuk kell bíznod a weboldaladat, és ők megcsinálják. Egy ilyen weboldal a látható elemeken kívül rengeteg láthatatlan elemből épül fel. Ilyen például a sok SEO elem, on-page és off-page. Ezek mind azt szolgálják, hogy a Google találati listáján minél előrébb helyezkedj el.

Sok véleményt is elolvastam róluk, hiszen szerintem nagyon fontos, hogy az eddigi ügyfelek mit mondanak és milyen tapasztalataik vannak. Nagyon sok pozitív vélemény volt róluk, így egy kicsit ez is segített a döntésemben.

Ugyanis úgy döntöttem, hogy teszek velük egy próbát. A Keresőben Első hu csapata olyannak látszott, amire nekem szükségem volt. Figyelnek az ügyfél igényeire, megfelelő tudással rendelkeznek, és profin végzik a munkájukat, nem csak összecsapják az ügyfélnek a weboldalt. Illetve ami még szintén tetszett, hogy nem hónapokig ülnek a munka felett. Mindezek miatt úgy döntötten, hogy kérek tőlük egy árajánlatot és bíztam benne, hogy valóban a legjobb döntést hozom meg.