Színházban hallottam egy tök jó szolgáltatásról

Egy olyan remek színdarabot láttam az elmúlt héten, hogy azóta sem térek magamhoz. Már nagyon vártam, hogy megnézhessem kedvenc színházam legújabb darabját, mely egy amerikai könyv adaptációja magyar színpadra. Nagyon tehetséges ifjú magyar színészek játszottak benne, volt aki még az egyetemre jár, és úgy kapta az egyik főszerepet. Miután olvastam a könyvet, láttam a könyvből készült filmet, és már volt szerencsém balett előadásként is megnézni ezt a remek művet, ezért is nagy volt a kíváncsiságom, hogy mégis színdarabként, hogy van mutatni. Ami azt illeti végig koncentráltam, olyan elemekkel tűzdelte meg a darabot a rendező, ami néhol humoros, néhol elgondolkodtató volt. Olyan komplex élménnyel távoztam a színházból mely napokig bennem marad, de úgy gondolom, hogy olyan egy jó darab, ami hatással lesz a közönségre. Ami még hatással volt rám, hogy a szünetben hallottam egy történetet, arról, hogy az egyik színházi vendég hogyan szerzett magának, illetve nem is magának, hanem a cége számára, mely egyre növekvő méretet mutat internetes tárhelyet tudott biztosítani. Ez a biztosítás úgy történt, hogy keresett az interneten egy remek céget, akinek a fő profilja nem más, minthogy más cégeknek internetes tárhelyet biztosít. Némely mennyiségű internetes keresés után rá is talált a cégre, melynek honlapja; rackforest.com/szolgaltatasok/tarhely/, rögtön megfogta a színházba látogató cégtulajdonost. Ami az elmondását végighallgatva nem is olyan csoda, hiszen jól megszerkesztettnek és könnyen kezelhetőnek írta le az elbeszélő. A színházban tartózkodó úr elmondta, hogy ő is nagyon könnyedén megtalálta azt a részt a honlapon, ahol a tárhely szolgáltatásukat ajánlja a cég, de nem csak tárhelyet szolgáltat, de domain és VPN szolgáltatást is tud nyújtani a megrendelőik számára.

Teljes mértékben komplex szolgáltatást nyújtanak, de a cégvezetőnek most egy tárhely szolgáltató cégre volt szüksége, aki profi módon, nagyon precízen és természetesen jutányos áron szolgáltat. Mindenki számára fontos az ár érték arány, de a legfontosabb, hogy egy megbízható, mindig rendelkezésre álló szolgáltatót találjon, ami össze is jött számára.

Remek honlappal; rackforest.com/szolgaltatasok/tarhely/ rendelkező cég, mely remek áron nyújt internetes tárhelyet. Az oldalon jól lehet tájékozódni, mivel a cég minden szolgáltatását felsorolja, mely egy árajánlat csomaggal készül az érdeklődőik, leendő megrendelőik számára. A csomagok tartalma, a tárhely méretétől függően változik, és ezáltal az árak is növekednek tendenciálisan. Nagyon jó megoldás, hogy minden csomag nevekkel van ellátva, így össze lehet tüzetesebben hasonlítani az egyes csomagokat és cég profiljához mérten, valamint úgy, hogy a cégnek mekkora a mérete és hogy a jövőben várható – e gyarapodásuk munkavállalók számát illetően. Erre a cég is rendkívüli módon felkészült, hiszen ők is egy terjedelmes ajánlással készültek, hogyha valaki a csomagok áttanulmányozása során nem tud dönteni, akkor ez a leírás, tanács segíteni fog neki, így a cég megrendelőket tud nyerni. A színházban tartózkodó férfival is ez történt, megrendelte a szolgáltatást, a tárhely a 5 nap próbanap után is remekül működött így hát maradt a cégnél, amit kiválasztott és azóta is nagyon meg van elégedve velük. Nem is tudott volna jobbat elképzelni náluk, akik tárhelyet szolgáltatnának a cégének, mindig a rendelkezésére állnak, legyen szó kérdésről, vagy egy apróbb problémáról. Szuper megoldás mindenki számára, aki az interneten szeretne tárhelyet kialakítani, és azt üzemeltetni.