Színházba készülve leltem meg a tökéletes alkalmi táskát

A magyar kultúra napján egy érdekes programsorozat keretein belül lehetőségem nyílt részt venni egy színházi előadáson. Nagyon kedvelem a színház világát, az élő játékot, és az érzelmekkel teli darabokat. Természetesen mindig igyekszem alkalomhoz illően megjelenni, akárhová is vagyok éppen hivatalos. Egy impozáns kis kosztümöt vásároltam magamnak erre a jeles alkalomra. Választottam hozzá egy színben megfelelő cipőt is. A táska kérdése viszont zavarba ejtett, hiszen nem volt egyetlen alkalmas darabom sem, ami passzolt volna a ruhámhoz vagy akár ehhez az elegáns programhoz.

Kétségbeesve kérdeztem barátnőmet, hogy nem ismer-e esetleg egy szuper kis boltot, vagy egy webshopot, ahol az elkövetkező két hétben lehetőségem lehetne szert tenni egy különleges darabra. Ő azonnal ajánlott is a számomra egyet, méghozzá egy webshopot, ahol valóban minőségi darabok kaphatóak. Az annataska.hu felülete már önmagában eleganciát és finom nőiességet sugároz pasztell színeivel és kifinomult betűtípusával. Ez viszont nem szabad, hogy megtévessze a látogatót, hiszen férfi kiegészítők is megtalálhatóak a repertoárban.

A bal oldalon választhatóak ki a különböző kategóriák. A táskákon kívül találhatunk itt öveket, pénztárcákat, nesszeszereket is. A táskák többféle alkategóriában vannak jelen: testtáska, kézitáska, hátitáska, borítéktáska, válltáska, sőt táskarendező is gazdagítja a kínálatot. Hamar megleltem a számomra érdekelt kategóriát, és rákattintva meg is jelent egy csodálatos, fekete színházi táska. Pont illik is a ruhámhoz, ideális választás.

Úgy gondoltam, ha már ide hozott a véletlen, talán meglepem édesanyámat egy kézitáskával, mert mostanában panaszkodott rá, hogy milyen kopottas már a kedvenc darabja. Abban bíztam, hogy talán sikerül találnom egy azonos stílusú és színű kézitáskát. Szerencsére így is történt. Édesanyám nagyon kedveli a visszafogott, monokróm, letisztult darabokat, melyek praktikusak, kényelmes őket kézben tartani, és a belső elrendezésük terén is minimalisták. Nem szereti a sok belső zsebet, mivel kevés tárgyat igyekszik magával vinni, bárhová is megy.

A fekete táska, amit az annataska.hu -n választottam neki, megfelel ezeknek a kritériumoknak. A táska szétnyitva elég széles ahhoz, hogy elférhessen benne adott esetben egy mappa, egy könyv, vagy egy kisebb méretű doboz. Emellett található benne két kisebb zseb, amikben egyszerűen tárolható a pénztárca és a kulcsok. Ennél többre nincs is szükség. A táska külső mintázata érdekes, apró dombornyomott kockákból épül fel. Kissé fényes a felülete, de egyáltalán nem feltűnő módon, nem kelt giccses hatást. Két rézszínű karika köti össze a táskát a fogantyúkkal, amelyek masszívak, és merevek. A táska alakja kissé szögletes.

Mindent elhelyeztem a bevásárlókosárban, és leadtam a rendelést az annataska.hu-n. A futár hihetetlenül gyorsan, három munkanapon belül kiszállította számomra a termékeket, a számlát pedig utánvéttel rendeztem. Édesanyám nagyon örült a táskának, elnyerte a tetszését, és én is remekül éreztem magam a színházban, vállamon a kis fekete csodával.

Több barátom is megdicsérte a táskát, és faggattak, hogy hol lehet ilyen szépséges kiegészítőkre lelni. Egy különleges webshop elérhetősége mindig szájról szájra terjed a lányok körében, így történt ez az annataska.hu esetében is. Mindenkinek elmondom, hogy létezik ez az oldal, és érdemes felkeresni, ha valaki hétköznapi, vagy akár elegáns darabra vágyik. Ráadásul jelentős kedvezményekben is részesül minden vásárló. Az én vásárlásom után is kedvezmény járt, amit a következő vásárlásom alkalmával fogok felhasználni.