Színház helyett légtisztítót kerestem

Mindenki számára teljesen új az a szituáció, amiben az utóbbi időszakot éljük. Járvány, karantén, kötelező zárva tartás. A következő 1 hónapra 3 színházjegyem is lenne, majd kiderül, mennyit tudok belőle megnézni. De ha nem jön össze, egye kutya, örülök, hogy támogathattam a színházakat. Ellenben találni kéne helyette alternatív programot. Arra gondoltam, hogy végre utánajárok azoknak a dolgoknak, amiket már régóta görgetek magam előtt. Ilyen például a légtisztító vásárlás.

Kicsi lakásban élek, nagy ablakkal, de sajnos a körútról beszűrődő nagy zaj miatt keveset tudom nyitva tartani azt, mert akkor egymás szavát is alig lehet érteni. Arról nem is beszélve, hogy amikor azt gondolom, hogy ó, most kicsit kiszellőztetek, hogy jöjjön be egy kis friss levegő, teljesen mindegy, hogy előtte milyen tisztaság volt, minden pillanatok alatt csupa por lesz. Ezért gondoltam, hogy beruházok egy légtisztító berendezésre, ami megszűri ezt a fajta szállóport illetve az adott méretű részecskéket, tehát akár a bacikat is és folyamatosan tiszta, friss levegőt biztosít az adott méretű légtérben anélkül, hogy szellőztettem volna. Pontosan erre van szükségem!

A lakás 40 négyzetméteres és bár a levegőnek köbméterét tisztítja egy ilyen eszköz, mégis a négyzetméteres alapterület alapján ajánlják a bizonyos intervallumba eső ingatlanokhoz. Nekem szerencsére elég egy kisebb darab is, ami azért jó, mert bizony ennek megkérik az árát. Szerencsére találtam egy olyan webshopot, ahol többféle eszközből tudok válogatni, így nem vagyok rákényszerítve, hogy 1-1 darab közül válasszak egy kategórián belül. Végleges döntést ugyan még nem hoztam, de már van néhány eszköz amivel szimpatizálok. Leginkább a berendezés által tisztítható terület, az eszköz mérete és kinézete, természetesen az ára, valamint a vásárlói visszajelzések lesznek döntők számomra. Ezeket tartom az információ leghitelesebb forrásának, függetlenül attól, mit veszek. Szóval még keresgélek egy darabig, de addig is, keresgéljetek ti is valami ütőképes alternatívát a színház helyett. Aztán remélem, hogy hamarosan újra megnézhetem a kedvenc darabomat, élőben is.