Senki nem maradt éhen a magyar kultúra napján

Ha az ember egy konyhán dolgozik, nem egyszerű az élete, azt biztosan tudhatom. Ott kell lenned testben, lélekben, pörögnöd kell, bírnod kell a nyomást, és nincs lehetőség lazsálásra. Szerencsére én egy kicsit lazább helyzetben vagyok, mert nem egy híres és nagy forgalmú étteremben vagy bisztróban dolgozom, hanem egy külvárosi kifőzdében, azonban a munka sokszor így is stresszes tud lenni. Nálunk nincsen helyben fogyasztás, csak kiszállítást vállalunk. Az emberek előfizethetnek heti menünkre, mi pedig futár kollégáink segítségével eljuttatjuk hozzájuk a megrendelt ételt. Továbbá részt veszünk különböző rendezvények és események lebonyolításában is, ugyanis vállaljuk nagy mennyiségű étel elkészítését rendelésre, majd annak kiszállítását az adott helyszínekre. Büszkék lehetünk magunkra, mert rengeteg féle étellel dobtunk már fel egy-egy fontos rendezvényt.

A legutóbb egy iskolásoknak szervezett programra főztünk, amelyet a magyar kultúra napjának alkalmából rendeztek meg. Az iskola menzája nem tudta vállalni a rendezvényre való főzést, ezért bíztak meg minket a feladattal. Ez volt az eddigi legnagyobb volumenű megrendelésünk, hiszen egy egész iskolának kellett főznünk, amely még egy gimnáziummal is egybe van kötve. Sajnos felkészületlenek voltunk, mert nem állt rendelkezésünkre elegendő badella, amiben majd a sok-sok finomságot tudjuk szállítani. Hatalmas tanácskozásba kezdtünk, míg végül egyik munkatársam dobta be az ötletet, miszerint az előző munkahelyén minden konyhai eszközt a Hunnia Kristály Kft.-től rendeltek meg, és mindig nagyon meg voltak velük elégedve.

Elmondása szerint a cég több, mint húsz éve alapult és azóta igyekszik kiszolgálni a különféle vendéglátóipari egységeket a lehető legjobb minőségű konyhai eszközökkel, amelyek hosszú távon fogják szolgálni a vásárlókat. Nem csak éttermek, kávézók vagy bárok számára forgalmaznak termékeket, hanem hétköznapi, otthon használatos darabokat is találsz oldalukon. Termékpalettájuk igazán sokszínű, hiszen a menzák és kórházi étkezdék számára szükséges eszközöket is nagy számban megtalálhatod náluk amellett, hogy hoteleknek és rendezvényeknek is mindenféle vendéglátóipari eszközökkel tudnak szolgálni, hiszen chafingokat és reggeliztetésekhez, svédasztalos kiszolgálásokhoz használt berendezéseket is forgalmaznak. Továbbá kis és nagy mennyiségű étel szállítására alkalmas ételszállító eszközöket is forgalmaznak, tehát az egyszerű ételhordóktól kezdve a badellákig és thermoládákig mindent megtalál az ember webes áruházukban, így hát tényleg minden a vásárlók rendelkezésére áll.

Ha az nem lenne elég, hogy ilyen széles termékkínálattal rendelkeznek, a minőség is első szempont náluk. A cég által forgalmazott árucikkek HORECA minőségűek, és egyenesen Svájcból, Olaszországból, Lengyelországból és Németországból érkeznek hozzájuk.

Netes áruházuk bármikor és bárhonnan elérhető, futárcégek segítségével pedig bárhova ki tudják szállítani termékeiket az országban. Ezenkívül egy budapesti szaküzletük is van, így, ha a fővárosban élsz vagy jársz, lehetőséged van személyes átvételre is. Mindez elég volt ahhoz, hogy teljesen meggyőzzön minket. Még aznap megrendeltük a szükséges eszközöket, azonban nem a futárszolgálat általi szállítást választottuk, hanem mi mentünk el érte az üzletbe. Borzasztóan meg voltunk elégedve a termékekkel, már akkor láttuk, hogy mindegyik nagyon jó minőségű badella. Az új eszközöknek hála zavartalanul ment az ételek kiszállítása és melegen tartása, így egy újabb sikeres kulturális rendezvényben való közreműködést tudhatunk hátunk mögött.