Rendeltem egy cipőt, hogy legyen mit felvenni a színházba

Végre újra lehet menni színházba. Sajnos már hosszú hónapok óta nem jártunk ilyen helyen, pedig férjemmel nagyon szeretjük a kulturális eseményeket. Már diákkorunk óta van bérletünk a színházba, sőt pár éve elhatároztuk, hogy minden szezonra másik színházba veszünk bérletet, így megismerhetjük Budapest összes színházát. Most, hogy végre újra mehetünk, sok olyan jegyünk van, amit le tudunk vásárolni és sok olyan előadás, amit be kell majd pótolnunk. Most hétvégén egy magyar kultúráról szóló, kissé posztmodern táncos, zenés műsorra megyünk az egyik kedvenc színházamba. Elkezdtem gondolkodni, hogy mit vegyek fel, szívem szerint az összes csinos ruhámat felvettem volna. Amikor próbálgattam, rájöttem, hogy nincsen megfelelő cipőm egyik ruhámhoz sem.

Nem aggódtam, azonnal a kezembe vettem a laptopomat, leültem és beütöttem a keresőbe, hogy https://cipomarket.hu. Ugyanis ez a kedvenc online cipőboltom. A Cipő Market sok szempont miatt a kedvencem, szinte minden cipőm innen rendeltem az elmúlt öt évben, sőt férjem cipőit is és anyósomnak és a testvéremnek is rendeltem már innen ajándékba. Kényelmes, mert nem kell autóba ülnöm, felöltöznöm, elmenni a boltba, parkolót keresni, sétálni, a boltban nyomorogni, hosszasan próbálgatni, esetleg szembesülni azzal, hogy végül nincs is a méretemben egy adott cipő. Ez sokkal egyszerűbb, így online, itthonról, kényelmesen, jól meg tudok nézni mindent, a választék óriási, az összes méret itt van és csak néhány kattintás az egész.

Sokan nem szeretnek online vásárolni, mert félnek, hogy nem lesz jó a méret. A https://cipomarket.hu oldalon nem kell tartani ettől, ugyanis a mérettáblázat tökéletes, eddig mindig bevált. Ha valakinek mégsem, akkor sem kell aggódni, mert vissza lehet küldeni ingyenesen a terméket és kicserélni, vagy ha valami egyéb probléma van, akkor 100%-os pénz visszafizetést garanciát vállalnak a termékekre.

Azért is a kedvencem, mert a legjobb minőségű márkák vannak a webshopban és mind elképesztően kedvezményes áron. Mindig belefutok valami akcióba, és sokkal olcsóbban meg tudok venni bármit, amit más boltokban sokkal több pénzért tudnék. Csak, hogy néhány márkát megemlítsek, van például Converse, Mayo Chix, Nike, Adidas, Bugatti, Tamaris, Helly Hansen, Heavy Tools, Marco Tozzi és még sok hasonlóan top kategóriás márka.

Azért is szeretem, mert nem csak cipőket lehet venni, hanem táskákat is, öveket és pénztárcákat, így minden cipőhöz megtalálom a tökéletes darabot. Továbbá vannak csizmák, bokacsizmák, papucsok, bakancsok, sportcipők, szandálok, férfi, női és gyermekcipők is.

A mostani színházra végül rendeltem magamnak egy csodálatos, vajszínű, különlegesen kialakított bokapántos, 6 cm-es sarkú, zárt orrú Tamaris márkájú cipőt. Elegáns, fiatalos és mégis passzol az alkalomhoz a szolid színe és a nem túl magas sarka miatt. Memóriahabos, így bármilyen hosszú is lesz az előadás, nem lesz kényelmetlen hosszú idő után sem. Ráadásul 25%-os kedvezmény volt rá, mivel már csak néhány méretben volt elérhető, és az enyém pont köztük volt. Gondolkoztam, hogy rendeljek-e hozzá egy táskát a megtakarított összegből, de végül úgy döntöttem, újabb színházjegyre költjük majd azt a pénzt, mivel táskám már rengeteg van a Cipő Marketről.

Néhány nap múlva házhoz is szállítják a rendelésem, amit már nagyon várok, és mire megyünk a színházba már teljes lesz a szettem.