Nincsen magyar, aki nemet mondana egy jó fagyira

A fagylalt mindenki számára jelent valamit, ez alól a magyarok sem kivételek. Talán kijelenthetjük, hogy sokunk számára a fagyizás a gyerekkort idézi fel. Ezért döntöttünk úgy az egyik barátnőmmel, hogy közösen nyitunk egy fagyizót. A helyet gyorsan megtaláltuk már csak a megfelelő berendezést kellett beszereznünk.

A kedvenc kávézónkban tartottunk megbeszélést, amikor megismerkedtünk az rdealer.hu weboldalával. A kávézó tulajdonosa meghallotta, hogy miről beszélgetünk és mondta, hogy javasolja a Dealer – Gastro & Ice Dealer oldalát. Megköszöntük a tanácsot és együtt megnéztük, hogy mit is kínál az rdealer.hu. Már a weboldal megfogott minket, főleg mert a szűrő és kereső opciói nagyon praktikusan lettek kialakítva. A fagylalt készítéssel és tárolással kapcsolatos termékeket gyorsan megtaláltuk. Hihetetlen választék volt és az különösen tetszett, hogy nemcsak új, hanem használt termékeket is lehetett vásárolni. És tényleg mindent is találtunk: fagylalt fagyasztót és keverőt, háttérhűtőt, sokkolót, vitrint, főzőt és pasztörizálót, sőt még lágyfagylalt- és tejszín gépeket is.

A választás nem volt egyszerű, hiszen annyi nagyszerű termék közül választhattunk. Úgy voltunk vele, hogy kezdjünk a fagylalt fagyasztóval és keverővel, és aztán haladunk szépen sorban. A Dealer – Gastro & Ice Dealer kínálatában vagy 30 különböző fagylalt fagyasztó és keverő közül válogathattunk. Találtunk is egy minden igényünknek megfelelő gépet, ami még ráadásul energia- és víztakarékos is. Ezután megnéztük a háttérhűtőt, és a választásunk itt egy energia hatékony és környezetbarát készülékre esett. A fagylalt sokkolók közül egy két polcos tűnt a legszimpatikusabbnak, ezért ez került a kosárba. A vitrin már egy bonyolultabb kérdés volt. A 12 és 18 tégelyes vitrin között vacilláltunk, mert még nem döntöttük el, hogy hányféle fagyit szeretnénk árulni. Ezen a kérdésen jó darabig eltöprengtünk.

Hamarosan nyílik a fagyizó!

Végül a 18 tégelyes vitrin mellett döntöttünk, hiszen minél többféle fagyiból lehet választani, annál jobb. Emellett még fagylaltos kiegészítőket is találtunk úgy, mint kanalakat, botmixereket, habverőket, vödröket, tölcsér és kiskanál tartókat és még néhány apróságot. És nem tudtunk ellenállni egy multifunkciós jégkása, forró csoki, limonádé és shake készítő gépnek sem. Úgy gondoltuk, hogy egyenlőre mindent megtaláltunk a Dealer – Gastro & Ice Dealer kínálatában, amire csak szükségünk volt. A rendelés leadása előtt még azért felhívtuk az rdealer.hu ügyfélszolgálatát, hogy egy-két kérdést megvitassunk. Mindenre kedves és szakszerű választ kaptunk és a rendelés leadása után nem sokkal egyeztettük a szállítás részleteit, illetve a garanciával kapcsolatos információkat is.

Alig vártuk, hogy megérkezzenek a megrendelt gépek és berendezések. A megbeszélt időre megérkezett minden kifogástalan állapotban és hiánytalanul. Mindent beszereltettünk és kipróbáltunk, hogy leellenőrizzük a gépek működését a nyitás előtt. Az, hogy minden hibátlanul működött egyértelműen azt mutatta, hogy a Dealer – Gastro & Ice Dealer termékei nagyszerű minőségűek. A 20 éves tapasztalatukat mutatja, hogy minden felmerülő kérdésre tudtak kielégítő választ adni a számunkra. A profi szolgáltatásuknak hála zökkenőmentesen befejeztük a fagyizónk előkészületeit és minden időben készen állt a megnyitóra.

A fagyizónk nagy népszerűségre tett szert, nagyon gyorsan nőtt a forgalmunk. A Dealer – Gastro & Ice Dealer gépei viszont derekasan bírták a gyűrődést. Pár héttel később már kávé és turmixgépekkel kellett bővítenünk a kínálatunkat, mert a fagyi mellett erre is egyre nagyobb igény lett. Néhány évvel később, amikor bővítésre került sor nem volt kérdés, hogy az rdealer.hu-ról fogjuk rendelni a fagylalt és cukrász gépeket.