Művelődési házak takarítása?

A városunk művelődési háza nem mondható óriásinak, de elég nagy forgalma van, a helyiek szeretnek ide járni. Sokféle programot szervezünk itt a hagyományos színházi előadásokon kívül: szavalóversenyek, író-olvasó estek, előadások, különböző szakkörök. Igyekszünk nagyon sokféle programmal a helyi lakosok kedvében járni! A művelődési házban zajló háttérmunkára azonban kevesen látnak rá, de egy nagyon jó csapat vesz részt a intézmény működtetésében. A programszervezés a legizgalmasabb része a munkának, de ugyanúgy van gazdasági ügyekkel foglalkozó személyzet és takarító személyzet is.

A takarító csapat nagyon régi alkalmazottakból áll, megbízható emberek dolgoznak ezen a területen. A takarítás kérdése az utóbbi időben napirendre is került, mivel az eszközök elég régiek, és a takarítócsapat is panaszkodik, hogy nem túl kényelmes ezekkel az ősrégi porszívókkal dolgozni.

Az egyik társintézményről tudjuk, hogy bérli a takarítógépeket, és mi is nagyon szeretnénk a nyomdokaiba lépni. E-mailben elküldték az elérhetőségét annak cégnek, akivel kapcsolatban állnak, így találkoztam a greenwaykft.hu webcímen lévő vállalkozással.

A kapott linket, https://greenwaykft.hu/berelheto-gepek/vegyes-takaritogepek/karpittisztito továbbítottam a főnökömnek, és a következő megbeszélés témája az itteni cég mélyebb megismerése lett!

Többféle takarítógépet is kínál bérlésre a Greenway. Találunk itt porszívót, vízszívót, egytárcsásokat, kárpittisztítókat. Válogathatunk a gépek között, és amelyik a leginkább az igényeinknek megfelel, kiválasztjuk. Mi most kárpittisztítóban voltunk a leginkább érdekeltek, ezért elsősorban ezekben a készülékekben mértük fel a kínálatot. Háromféle Taski típusú gépet ajánlottak fel bélésre, és mind három gép tudását összehasonlítottuk.

A tetszésünket leginkább a Taski Aquamat típus nyerte el, amely a sokoldalúságával hívta fel magára a figyelmet. Az egyik előnye a szövettel való bánásmód. A mélyen beivódott foltokat is eltávolította, felfrissítette a szövetet, és a gép használata segítette visszanyerni a szőnyeg régi pompáját. Bármilyen kemény felületen, például kerámialapokon is bevethető ez a típus. Könnyen szállítható és rendkívül hatékony kárpittisztítót ismertünk meg ebben a modellben, amely a foltokkal gond nélkül elbánik. És a kiegészítők is széles választékkal álltak, állnak rendelkezésre.

A kárpittisztítón kívül még érdekeltek voltunk egy megbízható porszívó beszerzésében is. A Kisgépek kategórián belül a porszívók három típusával találkoztam. Első látásra felkeltette a figyelmemet a Taski aero típusa. Modern technikai gépezet, rendkívül erős szívófejjel rendelkező modell. Mindamellett, hogy a hatékonyságával kiemelkedik, egy nagyon tetszetős külsőt is sikerült neki kialakítani. Ez egy halkan dolgozó, csendes porszívó. Sokféle kiegészítők állnak a rendelkezésre, kényelmesen lehet használni, lábpedál funkcióval is rendelkezik.

Ezután átböngésztük a bérlési feltételeket. A weboldalon olvasottak alátámasztják, hogy a bérlés egy költséghatékony megoldás, nagyértékű gépek használata esetén. Nincs szükség nagy beruházásra, hanem tervezni lehet a havi kiadásokat. Nem veszélyezteti az intézményünket az üzemeltetési költség sem, mivel ez már a greenwaykft.hu kompetenciája.

Egyéb előnyei is vannak a bérlésnek: a szervizköltség, az alkatrész árak is a tulajdonost terhelik. Mi bérlők pedig a rugalmas szolgáltatás további előnyeit is élvezhetjük. Biztosítják számunkra a full szervizt, és azt, hogy 24 órán belül szervizszolgáltatást nyújtanak. És bármikor visszaadhatjuk és kicserélhetjük a bérelt gépeket, ha megváltoznak a szükségleteink.

A Taski márka meggyőzött minket. Prémium kategóriás munkagéppel van lehetőségünk dolgozni, és a takarítószemélyzetünk is lázba jött az új lehetőségtől. Most, hogy alaposan átböngésztük https://greenwaykft.hu/berelheto-gepek/vegyes-takaritogepek/karpittisztito aloldalt is, nem maradt más hátra, mint továbbküldeni a linket munkatársainknak.

Ajánlom a greenwaykft.hu-t a többi intézmény figyelmébe is. Mi az alábbi linken tájékozódtunk róluk tehát: https://greenwaykft.hu/berelheto-gepek/vegyes-takaritogepek/karpittisztito.