Magyarország titkai

Belegondoltatok már, hogy rengeteg dolgot nem tudunk a mi csodálatos hazánkról, Magyarországról? Annyi rejtett kincse van, sok titka, ami mind felfedezésre vár. A magyar kultúra egyre kevesebb reflektorfényt kap, hát adjuk meg neki mi a színpadot, a csillogást. Hiszen az emberek tudják kiemelni, felemelni a titkos, rejtett kincseket. Mesélek most egy titkot, ami igazából nem is olyan nagy titok, de oly kevesen tudnak róla.

Hallottatok már olyan településről, ahol nem kell iparűzési adót fizetni a helyi önkormányzatnak? Nos pedig ez egy Pest megyei település, ráadásul nincs is olyan messze a fővárostól, az M5-ös autópálya mellett helyezkedik el, Dabas Járásban. Biztosan sok titkos kis kincse van Újlengyel kultúrájának is, de ez a község inkább az iparűzési adó mentességéről híres, már vagy 30 éve, így ez a község a legismertebb és legnépszerűbb hely az adóoptimalizálásra.

Nos, ha az ember nem akar maga is Újlengyelbe költözni vagy a kis község közelébe, viszont szeretne 0 forint iparűzési adót fizetni, akkor ennek a legegyszerűbb módja, hogy keressen egy székhelyszolgáltatással foglalkozó céget. Véletlenül én tudok is javasolni egyet, a szekhelyszolgaltatas24.hu-t, ha lecsekkolod minden részletet megtudhatsz róluk. Én most csak egy kis ízelítő gyanánt mondok pár lényeges információt, amit érdemes tudni. Ha valakinek megjön a kedve a vállalkozás vagy cégalapításhoz, ne fogja vissza magát, keresse csak fel ezt a céget.

székhelyszolgáltatás díja

Érdemes megemlítenem, hogy a székhelyszolgáltatás díja náluk nagyon kedvező, akár Újlengyelt akár Budapestet választjuk székhelyül. Fél évre nincsen 30 ezer forint és kapnak az ügyfelek egy ingyen hónapot. Ez nagyon jó ajánlat, ha megnézitek mit is kaphattok a pénzetekért cserébe. A teljes körű székhelymenedzsment tartalmazza a levelek átvételét, szkennelését, majd több módon való eljuttatását, cégtábla elhelyezését, a hatósági ellenőrzés remek kezelését, online ügyintézést és még sorolhatnám. Ha valaki Újlengyelben szeretné a cégét tudni, abban az esetben a székhelyszolgáltatás díja kerekítve 40 ezer forint, plusz természetesen az ajándék egy hónap. Ez ha kiszámoljuk, sokkal jobban megéri, mint iparűzési adót fizetni az önkormányzatunknak és ezen kívül sok más szolgáltatást is biztosítanak a pénzünkért cserébe. Ezekkel megkönnyítve és segítve a mindennapjainkat, főleg ha kezdő vállalkozók vagyunk, vagy ha rengeteg egyéb dolgunk akad, mint cégtulajdonos, cégvezető.

A szerződéskötés rendkívül egyszerű módon működik. Először is fel kell venni a céggel a kapcsolatot vagy telefonon, vagy a honlapon keresztül, majd ha van ügyvédünk akkor már 1 órán belül (!!!) megkapjuk a befogadót, amellyel mehetünk is az ügyvédhez. Fizetni majd ráér a szerződéskötéskor. Amennyiben az ügyfélnek nincs saját ügyvédje, akkor egy rövid időpont egyeztetés után leülhet a céggel, akik biztosítanak ingyenesen ügyvédet. A találkozón megtörténik az iratok aláírása, a pénzügyek rendezése és minden egyéb információ pontosítása, egyeztetése. Majd beadják a kész iratokat a cégbíróságra. Végül pedig a cégbíróság bejegyzi a céget, ami cégalapítás esetén alig néhány napot vesz igénybe, míg cégmódosítás esetén akár két hetet is igénybe vehet.

Szerintem ez az egész procedúra – ha nevezhetjük egyáltalán így – kifejezetten egyszerű. De ha valaki többet akar tudni, vagy nem világos neki, akkor irány a honlap, a szekhelyszolgaltatas24.hu és ott minden szépen, tisztán, egyszerűen le van írva. Szerintem kérdésed sem marad már csak magad felé, hogy: mikor alapítsak egy céget?