Magyar kultúra része a családalapítás

A magyar kultúrának központi szerepe a családra és családalapításra épül. Ma is fontos támogatásokkal segítik az újszülött felnevelését. Ezek a segélyek által a szülők könnyebben tudnak gyermeküknek használati eszközöket vásárolni, mint pl. a babakocsi.

A mi családunk kettő babával bővült rögtön, így még nagyobb szükségünk volt egy jó babakocsira. Találtunk is egy weboldalt az interneten. Ha iker babakocsit keresel a legjobb helyen jársz – Babakocsik.hu BABAKOCSIK

Számunkra nagyon fontos volt a multifunkciós babakocsi, hiszen nem lenne annyi pénzünk, hogy külön kosarat és sportverziót is vásároljunk, főleg nem duplán, ebben a webshopban pedig csak ilyen iker babakocsikat árultak, így a kínálatuk bármelyikét választhattuk.

Alapvető volt a bababiztonság is, így örömmel vettük tudomásul, hogy ezek a kocsik 5 pontos övvel rendelkeznek, így biztonságosan rögzíthetjük a csöppségeket, hogy sétálás közben, ne csússzanak ki a kocsiból.

Mivel a kosarak is nagyobb méretűek, nem kell attól tartanunk, hogy gyermekeink gyorsan kinövik és kényelmetlenné válna az utazásuk benne, vagy hogy netalán még új babakocsira is lenne szükség (amit, mint már említettem, nem engedhetünk meg magunknak).

Ami pedig nem annyira meghatározó, mégis nagyon örvendtünk neki, az olyan kis dolgok mint a nagy babatáska, ahova holmijaikat könnyen bepakolhatjuk, vagy a nagy bevásárló kosár, ami szintén megkönnyíti a hétköznapokat. Ezen kívül kaptunk a kocsi mellé esővédőt is, így ennek a megvásárlásával is spórolhattunk.

Megrendelés után gyorsan és díjmentesen házhoz szállították a babakocsit, így evvel sem kellett bajlódnunk. Nagyon örülünk neki, és jelentjük teljes mértékben meg vagyunk elégedve vele.