Bulihangulat a kulturális fesztiválon

selfiegep.hu

Őszintén bevallom, hogy a kulturális fesztiválok sosem hoztak igazán lázba. A magyar népzenét és a hagyományos ételeket, öltözékeket igazán szépnek tartom, azonban arra sosem éreztem késztetést, hogy mindezt egy nagyszabású rendezvényen csodáljam meg.

Egy közeli barátom a napokban invitált meg egy ilyen eseményre, ahol meglepően jól éreztem magamat. A legjobban az tetszett, hogy volt lehetőségünk népi viseletbe öltözve fotózkodni a selfiegep.hu jóvoltából.

Ez a cég selfie automaták, fotóboxok bérbeadásával foglalkozik. Ezek olyan könnyen kezelhető készülékek, amelyeket minden vendég kedvére használhat fényképezkedésre, a fotókat pedig azonnal kézhez is kapják nyomtatott formában.

A selfiegep.hu nagy előnye, hogy nemcsak a helyben nyomtatott képeket biztosítják a vendégek számára, hanem a rendezvény után digitális formában is eljuttatják azokat ügyfeleikhez. Ezenfelül selfie gépeik alkalmasak GIF-ek készítésére is.

Ha a selfiegep.hu-tól bérelünk fotóboxot, akkor ingyenes fehér hátteret is kaphatunk a gép mellé. Amennyiben különlegesebb, színesebb háttérre vágyunk, annak igénylésére is van lehetőségünk, csak ki kell választanunk a nekünk legjobban tetszőt a weboldaluk “Fotófal” menüpontjából.

Aki megbízható, segítőkész és megfizethető áron dolgozó céget keres, az bátran forduljon a selfiegep.hu csapatához. Négy, hat vagy akár nyolc órás időtartamra is bérelhetünk tőlük selfie gépet, és a szolgáltatásuk részét képezi, hogy egy munkatársuk végig jelen van a rendezvényen, hogy segítségünkre legyen. További előny, hogy már egy órával a rendezvény kezdete előtt kiszállítják a selfie gépet, így biztosan időben készen áll majd a fotózásra.

A selfiegep.hu ingyenes kiszállítást vállal Budapest teljes területén, és vidéki ügyfelei számára is kedvező kiszállítási díjat ajánl, ezáltal igazán pénztárcabarát választássá válik.