A tárolás kultúrája

Mi magyarok nagyon büszkék vagyunk a kultúránkra és hagyományainkra. Az tény, hogy van is mire, hisz történelmünk csaknem 1200 éves; kezdődött a honfoglalással, voltak kalandozások, középkori csaták és természetesen a török megszállás is.

Világszerte ismertek vagyunk, elég csak említenem az ételeinket, a nyelvünket, a komolyzenénket, és még sok mást. Számtalan területen a világelsők közé tartozunk, hacsak nem a legjobbak vagyunk az adott dologban. Itt sem kell hosszú sorokon keresztül ecsetelnem ezeket, de azért, hogy megemlítsek egyet, ott van például a sport. A kultúránkra bélyegét erősen rányomó szórakozást is módfelett fontos megemlíteni. Az előző mondat alatt leginkább széles skálájú alkohol felhozatalra gondoltam; pálinka, sör és a kifelejthetetlen tokaji bor. Nem azt mondom, hogy más nemzetek nem szoktak egyszer egyszer mulatozni, de azért mi ebben is kreatívak vagyunk. Ha a sportokról már beszéltem, akkor kihagyhatatlannak bizonyul számomra a tudomány és azon belül az építészet egyaránt. Gondoljunk csak Ybl Miklósra és a gyönyörű épületeinkre, mint a Parlament vagy az Állami Operaház.

Ha már építészet: már 1200 évvel ez előtt is fontosak voltak a tárolást segítő polcok és egyéb bútorzatok. Ma már fantasztikus polcrendszereket vagyunk képesek építeni, de azért ezt ne mi magunk fabrikáljuk, érdemes profikra bízni, például a Racking Log csapatára. A Racking Log egy tárolási bútorokat árusító vállalat, mely már 25 éve jeleskedik professzionalizmusával és szakértelmével a szakmában. A cég termékei megoldást jelentenek azok számára, akik gondokkal küzdenek irattározás, raktározás vagy árutárolás területén, és nem is egyfajta módon teszik ezt: rengeteg féle és fajta polcrendszert kínálnak a keresők számára, akiknek így van miből választaniuk.

Hadd említsek párat ezek közül a szerkezetösszesség fajtákból!

Először bemutatnám a raklapos polcrendszereket: a raklapos áruk összetett megoldására van ez a fajta modul, melyek kiváló anyagfelhasználással készülnek fából és műanyagból. Azon termékek tárolására alkalmas, melyek ketrecek, raklapok, ládák, tartály vagy egyéb más tartóeszközöket igényelnek azok elhelyezéséhez.

A következő említésre méltó verzió a gördíthető: ha egy adott tároló helységben lényeges szempont a tér teljes kihasználása akkor ez a változat lehet a nyerő. Főbb előnyei közé tartozik, hogy az állványsorok sínen mozognak. Ez történhet manuálisan, vagy még elektromosan is akár, ha valaki ezt a módszert preferálná. A gördíthető polcrendszer remek választás alkatrészek, nagy tételű dokumentum és iratok kis helyen való tárolása esetében.

A következő polcrendszer fajta a többszintes, járószinttel rendelkező kézi pakolású egység. Amennyire jól, és profin hangzik ez az elnevezés, annyira praktikus is, hiszen ez is optimális lehetőség térhiány esetében. A Racking Log ezt kifejezetten pont olyanoknak ajánlja, akiknek a rendelkezésére kis alapterületű, de nagy belmagasságú hely áll.

Ezek mellett még vásárolható modulok az önhordozó és a kereskedelmi polcrendszerek, de ezen kívül kapható még karos állványrendszer, illetve galéria rendszer is. Javaslom felkeresni a cég weboldalát, mely igen letisztult és érthető, mindenki ki tud rajta igazodni!

Az előbb említett polcrendszerek betelepítését hozzáértő, erre szakosodott profi csapatok végzik, akik garantálják maguk és mindenki más épségét. Ha valakinek szüksége van rá, vagy esetleg kedvet kapott a fentiekben említett szerkezetek beszerzésére, azoknak figyelmébe ajánlom a Racking Log weboldalának felkeresését és a kapcsolatfelvételhez szükséges email címet, illetve telefonszámot: email: info@rackinglog.hu , telefon: +36 20 3282763.