A mobiltelefon felvásárlás jó spórolási lehetőség

Úgy értem, ha van más, aki felvásárolja. De szerencsére akad, aki ezzel foglalkozik. Óriási “találmány”! Nálunk legalábbis a családban volt négy, elöregedő mobiltelefon is nemrég, úgyhogy kapva kaptunk az alkalmon, hogy kicsit megkönnyítsük az újabbak beszerzését, de ne rohanjunk így előre a történetben…

Mi nagyon “hagyományos” életet élünk. Egy olyan alapítványnál dolgozunk a feleségemmel, amely a kulturális örökségünk (a magyar kultúra) ápolásának céljával jött létre, de otthon is, munkaidőn kívül is szívügyünknek tartjuk folytatni ezt a tevékenységet! Ezért költöztünk a gyermekeinkkel vidékre, ezért visszük őket lovagolni, ezért járunk tánckörbe, és a pazarlás elleni szemléletre is tudatosan neveljük őket.

Szóval minden ilyen opció játszik nálunk, mint a mobiltelefon felvásárlás az LCD FIX-nél mondjuk. Akkor veszünk valami újat, amikor túl tudtunk adni a régin. Ezen szervizben (amely helynek a mobiltelefon felvásárlás csak az egyik, nem is talán a legfontosabb szolgáltatása) sérült és hibásan működő telefonokat is átvesznek. Korrekt árat ajánlanak értük, pedig olyan eszközökről van szó, amik esetenként talán már semmit sem érnének senkinek. Úgyhogy ennek fényében mérlegeljük ezt a lehetőséget, én azt mondom! És az árakat is.

mobiltelefon felvásárlás

Ez a kereskedő és szerviz úgy jött képbe nálunk, hogy a feleségem egyik eszközén ki kellett cseréltetnünk egy betört kijelzőt! Mondtam neki, hogy jobban vigyázhatna ő is, de ha megtörtént, hát megtörtént. Bizony ezt is valljuk: amit még meg lehet javíttatni, azt egészen addig megjavíttatjuk, és nem dobjuk el, nem veszünk újat. Az LCD FIX-nél az akkumulátort is ki lehet cseréltetni telefonokban, ha már nem bírja tovább. Nincs pazarlás, csak spórolás!

És amúgy tényleg ezzel, erről híresültek ők el: rekordidő alatt megcsinálnak olyan javításokat, amikről nem is hinnénk el, hogy egyáltalán lehetséges, pláne ennyi idő alatt. Különösen az iphone-okat ismertem én hírből arról, hogy nagyon nehezen javíthatók, erre itt van egy márkafüggetlen szerviz, akik sokszori visszajelzés alapján is, totálisan alaposak és profik. Még nem nagyon hibáztak azon elbeszélésekből ítélve, amik eljutottak hozzánk. Újjá varázsolnak pocsék állapotba került telefonokat, amiket baleset ért és ez mindig nagyon öröm azok használóinak. Ha el akarjuk olvasni pontosan (mert nem a szájhagyományra támaszkodnánk), hogy mindezt mégis hogyan csinálják, mi a módszerük egyes javításokra, és mi a szóban forgó dolgok technológiai háttere, megtehetjük az lcdfix.hu weboldalon ezt is.

Ahogy pontos címet és elérhetőséget is találunk ott hozzájuk. Mi szerencsére a fővároshoz közel lakunk, még ha vidéken is. De áldom a sorsot, hogy ők elérhető közelségben vannak ide! Többször megfordultunk már ott, az Alleeban, hisz nagy a család és az egyik kedvenc helyünk az okos megoldásokra, okostelefonok esetén mindenképp ez lett. Meg maga a bevásárlóközpont is király, ahol találhatók! Nem vetjük el azért néha a könnyed kikapcsolódást sem persze, de tudatosan élünk, és ez a lényeg. Ez hozott minket az LCD FIX-hez is.