A bőrápolás kultúrája – fókuszban a természetesség

Az életünk szinte minden szegletének megvan a maga kultúrája. Amikor pedig kultúráról beszélünk, nem csak a művészetekre, képzőművészetre, irodalomra, zenére kell gondolnunk. A bőrápolásnak is megvan a maga kultúrája. És mint minden, ez is folyamatosan változik. Egy jó ideje már fókuszba kerültek a natúr kozmetikumok, a természetes anyagok.

És ilyen anyagokból készült kozmetikumokat kínál a herbiovit.hu is. Ha ellátogatunk a webáruházba, széles kínálatot találunk, magas minőséget és kedvező árakat. A natúrkozmetikum azt jelenti, hogy természetes alapanyagokból készülnek a termékek. És ezzel nemcsak a testünknek teszünk jót, hanem a bolygónak is.

Az egyik ilyen kozmetikum a zöld krém aloe vera. Ezt a test, az arc és a kéz ápolására ajánlják. Hidratáló hialuronsavat tartalmaz, ami puhává és rugalmassá teszi a bőrt. Nincs benne állati eredetű összetevő és szintetikus illatanyagot és színezéket sem tartalmaz. Nagyon jó hatással van a bőrre.

A zöld krém aloe vera zöld teát és rozmaringot, körömvirágot is tartalmaz, ezen kívül bőrnyugtató hatású allantoint, valamint E- és C-vitamint is. Az alapját, mint a herbiovit.hu webáruházban elérhető krémek esetében, itt is az aloe vera juice és a varázsmogyoró adja.

Az aloe vera igen régóta használt a népi gyógyászatban, nagyon sok kozmetikum alapeleme. Ami nem véletlen, ugyanis az aloe vera kivonat nyugtató, fiatalító hatással rendelkezik. Emellett a zöld krém aloe vera is sejtregeneráló és immunerősítő hatással is bír. A zöld krém aloe vera több mint hetven aktív összetevőből áll, vitaminokból, ásványi anyagokból, enzimekből és aminosavakból. Ezek pedig nagyon jó hatással vannak a bőrre, védik és gyógyítják a gyulladt szövegeket. Javítja a bőr mikrokeringését és hidratál. Az aloe vera gyógyítja is a bőrt, értágító hatása is van és a sérült hámszövetek keringését is segíti. Az apró ráncokat finomítja, ami szintén egy igen előnyös tulajdonsága.

A zöld krém aloe vera ezen kívül hialuronsvat is tartalmaz, ami a bőr puhaságáért felel. A zöld te kivonat is igen jó hatással van a bőrre, antioxidáns és polifenolokban gazdag, így fokozza a kollagén termelését. A bőr nyugtatására is alkalmas a zöld krém aloe vera.